6973795658 Σκρα 69, Καλλιθέα gdimitrello1@yahoo.com
hero image

 

 
Τεχνικό Γραφείο - Μελέτες - Επιβλέψεις - Κατασκευές - Άδειες - Πιστοποιητικά | Καλλιθέα ΑθήναΗ εταιρεία μας ΔΗΜΗΤΡΕΛΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ η οποία βρίσκεται στην Καλλιθέα Αθήνας, δραστηριοποιείται στην επίβλεψη και την κατασκευή τεχνικών έργων σε όλη την Αττική, δημιουργώντας καινοτόμες λύσεις που τις μετατρέπουμε σε εμπνευσμένα έργα.

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν πληθώρα έργων, μελέτης και κατασκευής, τα οποία είναι προσεχτικά σχεδιασμένα για να παρέχουν αποτελεσματικές και βιώσιμες λύσεις ώστε να έχουν διάρκεια στο χρόνο.

Αποτελούμε ένα σταθερά αναπτυσσόμενο τεχνικό γραφείο και δραστηριοποιούμαστε στις άδειες μικρής κλίμακας, στις ρυθμίσεις αυθαιρέτων, στα πιστοποιητικά ενεργειακής απόδοσης, στις άδειες καταστημάτων, στις ανακαινίσεις κ.α.
 
 
 
 

 

 
 Με συνέπεια και επαγγελματισμό

Οι συνεργάτες του τεχνικού μας γραφείου απαρτίζονται από έμπειρους και εξειδικευμένους επαγγελματίες οι οποίοι παρέχουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και εξυπηρέτηση σε όλα τα έργα δίνοντας βάση ακόμα και στις λεπτομέρειες αλλά και κρατώντας το κόστος όσο το δυνατόν χαμηλότερο.

Όλα αυτά τα χρόνια έχουν φέρει σε πέρας μεγάλο αριθμό έργων σε όλη την Αττική και έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη όλων όσων μας εμπιστευτήκαν, εξυπηρετώντας πάντα άμεσα όλους τους πελάτες μας παρέχοντας τους ολοκληρωμένες λύσεις.

 
 
 

 

 

 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να επισκεφτούμε τον χώρο σας και να βρούμε μαζί την ιδανική λύση.